„két kerékkel egészségesebb”

 

 

 

Már harmadik esztendeje hívja együtt kerékpározni a Legrand cég Szentes iskolásait és civil szervezeteit. Badár Sándor humorista szerint Sanghaj után Szentesen van a legtöbb biciklis, amit évről évre sikerül is bebizonyítani.

 

 

 

A szeptember 16-án megrendezett „két kerékkel egészségesebb” eseményen 2900-an vettek részt a 9 helyi oktatási intézmény és néhány sportegyesület képviseletében.

 

 

 

 A létszám folyamatosan emelkedő tendenciát mutat hallhattuk Károlyi László vezérigazgatótól az eredményhirdetéskor, hiszen az első évben 1500-an, a másodikban már 2500-an kerékpároztak.

 

 

 

 

 

 

 

A legtöbb embert mozgósító szervezetek között összesen 600 ezer Ft. jutalmat osztott szét a szervező cég. A Szent Erzsébet katolikus általános iskola, a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola és a Klauzál Gábor általános iskola 50-50 ezer forintot kapott.

 

 

 

A legjobbak között a harmadik helyen végzett a Deák Ferenc Általános Iskola és 100 ezer, a második helyet a Koszta József általános iskola szerezte meg és 150 ezer, míg a legnagyobb létszámban a Kiss Bálint református általános iskola mozgósított, és 200 ezer forint érétkű vásárlási utalványt kapott.

 

 

 

Az alapításának az idén 50. évfordulóját ünneplő Legrand nevében Károlyi László vezérigazgató köszöntötte a közel 3000 kerekest, és a jubileum tiszteletére 50 piros léggömböt engedtek magasba a gyermekek.

 

 

A rendezvény képei ITT tekinthetők meg!

 

Szentes, 2011. 09. 20.

 

 

.