Együtt a család

 

 

 

Több mint 300-an vettek részt a szentesi Rákóczi utcai óvoda Családi Sportnapján. Geréné Dunaháti Vas Márta intézményvezető köszöntő szavai után a Hestia csoport látványos bemutatóját láthattuk.

 

 

 

Őket a Kiss Bálint Református Általános Iskola ugrókötél bemutatója követte. Végezetül az óvoda csoportja gazdagította a bemutatók sorát.

 

A rendezvényen készült képek ITT tekinthető meg!

 

 

 

A Szivárvány csoport szalag tánca után már csak a bemelegítés volt hátra, és kezdetét vehette a 10 állomásból álló nyomdavadászat.

 

 

 

Ezen állomások többsége sportolásra, mozgásra hívta a gyermekeket, és szüleiket. A nap során az egészséges táplálkozásra is felhívták a résztvevők figyelmét, előadásokkal és kóstolókkal.

 

 

 

Mivel az oktatási intézmény Vöröskeresztes bázis óvoda, ezért ezen a napon véradást is szerveztek, amelyre előzetesen 79-en jelentkeztek, és a végén 56-an adtak vért.

 

 

 

A rendezvény támogatói: TÁMOP 3.3.2. „Az egyenlő esélyért Szentesen” című projekt, Szentes Város Képviselő Testületének Művelődési és Sportbizottsága, Séf Kft., Életjel KKSE, Kiss Bálint Kötélugró Csoport

Hunor Coop Zrt, Bolt az egészséghez, Welness Colosseum Gáspárné Csernus L. Edina,
Kertvárosi Óvoda intézményeinek Szülői Közössége

 

 

Szentes, 2011. 09. 27.

 

 

.