Vukovich feladta a túrát

 

 

A legfrissebb híradás szerint Vukovich Sándor feladni kényszerült adománygyűjtő kerékárútját, mellyel a Szentes Kistérség Mentőalapítvány számára egy 600 ezer forintos értékű LSU motoros váladékszívó rendszer felszerelésére gyűjtöttek Baranyi Antallal együtt. A két utazó Huelva városába érkezett a Portugál határtól nem messze. Itt sajnos Vukovics Sándornak egészségügyi problémája adódott ezért úgy döntöttek, hogy másnap vonattal elutaznak Barcelonába. Toncsi számára kétségessé vált, hogy lesz-e társa az út további részében. Mindketten felszálltak egy dél Francia ország felé tartó vonatra.

Toncsi a vonaton elkísérte társát a dél-franciaországi Sare-ig. Itt látva, hogy Sándor jobban van és egyedül is haza tud menni vonattal, kiszállt és újra a kerékpár nyergében folytatja az útját, de most már egyedül 80 kiló felszereléssel.

Megírta: 111 kilométert tekertem egyedül, egy küllő törésem volt. SEGÍTSÜNK A MENTŐSÖKÖN legyen meg az elszívó gépük. Szeptember 3-án 16 órakor ott leszek a szentesi Lecsófesztiválon.

 

2011. augusztus 4. - N 43.14.286 W 000.49.224 Ez a táborhelyem ez egy szép hegyi patak mellet van.

 

2011. augusztus 5. - Ma szép napom volt 128km-t tekertem. LHEZ falu előtt táborozok. Most éppen esik az eső de jó

 

2011. augusztus 6. - Ma is szép kis városokon haladtam keresztül. Készítek filmet. Fáj a jobb lábam gondolom a 80kg miatt. Ma 124km-t mentem. CARBONNE városában táborozok.

 

2011. augusztus 7. "Carcassone város előtt táborozok.  123km-t pedáloztam ma. Villafranche-tól a csatorna melletti kerékpárúton megyek ki a tengerpartra"

Szentes, 2011. 08. 06.

 

 

.