Keresse a Gyújtóst a lecsófesztiválon

 

 

A lecsó a magyar nyár kihagyhatatlan, és klasszikus fogása, amire mindenkinek megvan a maga tuti receptje. Annyi biztos, hogy az alábbi négy hozzávaló mindenképpen a lábasba kell, hogy kerüljön: zsiradék, hagyma, paprika, paradicsom.

A lecsó magyarságunk egyik próbaköve is, hiszen alapanyagai nem őshonosak nálunk, eredete multikulturális- mégis kevés ételt érzünk magyarabbnak nála.

 

 

 

Ebben az évben szeptember 2-3. között már a X. Szentesi Lecsófesztiválra várják mindazokat, akik szeretik a jó társaságot, no meg a gyomrukat. Az már most kijelenthető, hogy a fantasztikusan felújított Kála Áruház előtt ezúttal is lesz minden, mi szem (és főleg) szájnak ingere. A mindig népszerű hastáncosoktól, a Megasztároktól, ismert művészektől az össznépi szalonnasütésig. A jó szórakozás garantált.

A rendezvény eddig féltve őrzött meglepetése az, amit a fenti képen láthatunk. Ahogy az újság címe is mutatja, a plakátokon meghirdetett szlogen így válik valóra, hogy „A gyújtóst mi adjuk!”.

Mi más lehet a gyújtós, mint egy újság. Nagy gonddal választották ki az újság papírját, mely tényleg újrahasznosítható és könnyedén meggyújthatja a bogrács alatt a tüzet a csapat, persze miután kiolvasta!

Mi van az újságban? Ha leírnánk akkor nem volna meglepetés, így keresse a lecsófesztivál Gyújtósát a rendezvényen.

Hogy hol lehet kapni? Korlátozott mennyiségben minden kóstolójegyet vásárló kap egy ilyen újságot, mely teli van érdekes riportokkal, receptekkel, magyarán minden benne van, amit a lecsóról tudni lehet.

 

A lecsófesztiválig már csak ennyi van hátra!

 

 

 

Szentes, 2011. 08. 31.

 

 

.