Összefoglaló letölthető nagyméretű képekkel és videóval

 

 

 

Az elmúlt hétvégén megtörtént a strand legszebb hölgyének, azaz hölgyeinek megválasztása. Több száz érdeklődő vendég várta a szép hölgyeket a strandfürdő termálmedencéje mellett felállított színpadon.

 

 

 

 

 

Valljuk be, hogy egy hangulatos családias verseny volt, mert szinte testközelben láthattuk a versenyzőket. A legkisebbeknek reggel 9 órakor kellett volna a színpadra lépni, de még az utolsó pillanatban is jöttek a nevezések. Így közel 45 perc csúszással indulhatott a szépségkirálynő választás.

 

 

 

A Strandszépe versenyen készült fotókat korcsoportonként galériába foglaltuk, mely galériák alatt a kis számokra kattintva a képek 10x15 cm-ben kinyomtatható formátumban letölthetők! Cserébe annyit kérünk, hogy a videó anyagot minél többször tekintsék meg, amely visszajelzés számunkra.

 

 

 

3-10 éves korosztály galériája ITT tekinthető meg!

 

Cikkünkben több kulisszatitokra is fény derül, melyet több média nem tisztázott, így sokan fél információk alapján kommenteztek, de akkor most aztán tegyünk mindent a helyére.

 

 

 

 

 

A zsűri: (elnök: Balázs Csaba  (férfi modell ma már üzletember), tagok: Verebélyi Viktória (Silver TSE), Nemes Krisztina (szépségkirálynő) - csak az első két korosztályt zsűrizte, Domján Ilona (stílus- és divattervező), Srankó Nóra (Zoom Modell Ügynökség) és Kóti Zoltán (Lapcom Kft.), Sinka Zsolt (erőemelő világbajnok, étkezés tanácsadó), Gera Gábor (A Szeged Szépe verseny menedzsere, aki csak a legidősebb korosztálynál zsűrizett)

 

 

 

10-16 éves korosztály galériája ITT tekinthető meg!

 

 A verseny előtt volt szerencsénk beszélgetni Nemes Krisztával, egykori szépségkirálynővel, aki többek között elmesélte, hogy ő hogyan került a szépségiparba. Elmondta, hogy az első versenyre anyukája nevezte be, és azért indult el, hogy lássa az örömet a szülei arcán. Nem tetszett, hogy egyedül kell lenni a színpadon, ráadásul „lenyalták” a haját, de nem akart csalódást okozni a szülőknek. Úgy folytatódott a beszélgetésünk, hogy ő valójában azt sajnálja, hogy sok lánynál az van, hogy a szülők akarják, hogy a kislány elinduljon a versenyen, ezáltal a szülők az akaratukat kivetítik a gyermekeikre, pedig a lányoknak semmi hajlandóságuk nincs. Nem is sejtik sokan, hogy ezzel mekkora törést okozhatnak gyermeküknek. Neki ez ügyben szerencséje volt, mert mindent elért, amit ebben az iparban el lehet érni, és most a húgi szeretne érvényesülni. És te a zsűriben? Nem! De akkor?

Nekem első a családom, és ha a hugi meg akarja mérettetni magát, akkor mindenben támogatom, de nem vagyok hajlandó zsűrizni őt. Ezt a szervezőknek is megmondtam, akik elfogadták, hogy nem pontozom a saját húgomat, mert így tisztességes.

 

 

 

(A beszélgetésünk tovább folytatódott a verseny végén!)

Szia Kriszta! Gratulálunk a Vikinek, de többen egy bizonyos szőrmekabátot emlegettek az eredményhirdetés közben!

Nagyon sajnálom ezt, és persze azt is, hogy nem hangzott el, hogy érintettség miatt nem vettem részt a pontozásban. A helyemet Gera Gábor töltötte be és mint meghívott vendég ültem az asztalnál, mivel az első két korcsoportnál zsűriztem. Azt is sajnálom, hogy a délelőtti általam adott riportot a tv a döntőbe vágta be, pedig az az első két korcsoportra vonatkozott. Remélem senki nem gondolja, hogy szükségünk lenne ilyen módszerre, s hogy egy olyan versennyel lejárassuk magunkat. Azt el kell árulni, hogy a STRANDSZÉPÉT, a strand arcát keresték ezen a versenyen, aki jól mutat plakáton és felfigyelnek rá.

Mi kell egy strand szépéhez?

Mosoly, arc, test, cici és legfőképp kisugárzás!

 

 

 

Volt olyan lány aki fantasztikus alakkal rendelkezett, de úgy vonult végig a színpadon, hogy egy mosolyt el nem engedett. Volt aki meg színpadra termett, de hiányzott belőle az a pici plussz „mellbedobás” ami a strandon PR szempontból fontos. Volt aki meg el volt engedve rendesen, csak ez a plusz a csípő alatt is megmutatkozott. Tehát volt vita a zsűri asztalnál, és mindenki azt kereste a lányokban, ami a saját részére fontos volt. Tehát a modelles az alakot, a divattervező az arcot és így tovább.

 

 

 

Fontos volt a tapasztalat is. Azt is el kell árulni, hogy az elmúlt évi versenyből tanulva, mindenki maga hozhatta a sminkesét és fodrászát a versenyre. A döntőre pedig a lányok a Szilvia Divat fürdőruha kollekciójából választhattak maguknak. Szóval nem a szervezők aggatták rájuk a fürdőrucit, hanem maguk választottak. Volt olyan zsűritag aki a cipőt is figyelte!!!

Szóval ezek alapján érdemes újra megnézni a fotókat, és értékelni a lányokat.

 

 

 

A zsűrit mennyire befolyásolta a közönség?

Hallható volt, hogy a táncosok a táncversenyen szokásos szurkolásukat is elhozták, ami jó volt a közönség tuningolására, a zsűri viszont teljesen szakmailag döntött, mert ne felejtsük el, hogy szinte valamennyi  zsűritag vagy modellszerződést vagy fotózást ajánlott fel, így természetszerűleg  ez is közrejátszott a döntésben.

Hugod, hogy viseli a győzelmet? Örült, de nagyon összetört, mert benne meg sem fordult, hogy én bármilyen formában befolyásolnám a zsűrit, ezt előtte megbeszéltük. Kihívásnak tekintette a versenyt és komolyan készült rá. Naponta 6-6 kört futott a ligetben, hogy a legjobb formáját hozza. Őt nem a nyeremény motiválta, hanem az elsőség. Sajnálom, hogy ott maradtam a versenyen, és ráadásul a zsűri asztalánál, de a zsűri tagjai is elfogadták azt, hogy ebben a versenyben nem fogok pontot adni.

 

 

 

16 év feletti korosztály galériája ITT tekinthető meg!

 

Volt egy nagyon szép gesztusod a verseny előtt!

Mire gondolsz?

Úgy tudjuk, hogy a verseny azért csúszott egy picit, mert egy hölgy nem jelent meg!

Igen! Szerencsésen egymásra találtunk, és annyira izgult és félt a megmérettetéstől, hogy vissza akart lépni a versenytől. Ami így utólag nagy hiba lett volna, de azt már ő is tudja.

 

 

 

Elmeséltem, hogy én hogyan kerültem a szépségversenyre, és hatott. Bátortalan léptekkel, de elindult, és a végén határozott stílusával többször megmosolyogtatta a zsűrit. Olyan természetes szépség, akit nem volt szabad elengedni és tudtam, hogy még a húgomnak is ellenfele lehet, de akkor is neki ott a színpadon a helye. Szóval örülök, hogy segíthettem neki.

 

 

 

- Reméljük sok kérdésre most mindenki megkapta a választ, de még egy azért maradt: a legkisebbeknél valaki azt hangoztatta, hogy a fotós lánya nyert! Na neki el kell árulnom, hogy két kisfiam van, és bár valamilyen családi kötelék van a névből kifolyólag, de diplomatikusan fogalmazva nem tartjuk egymással a kapcsolatot!

 

 

 

 

 

 

 

Szóval minden indulónak gratulálunk, mert már ahhoz nagy bátorság kell, hogy valaki végigvonuljon a „zöld” szőnyegen.

 

 

 

Akkor lássuk az eredményeket: A 3–10 évesek kategóriájában induló apróságok szépségversenyét Vidovics Panna nyerte, a második Remzső Lara, míg a harmadik Tóth Szonja lett. A 10–16 évesek kategóriájában Sípos Zsaklin nyert, második lett Kovács Csilla Julianna, a harmadik pedig Kinyik Flóra.

 

 

 

Az idei strand szépe versenyt a 20 esztendős, szentesi Nemes Viktória nyerte, így ő lett a Szentesi Üdülőközpont arca, második helyen a 17 esztendős Túri Anikó, míg a harmadikon a 23 éves Páli Viktória végzett. Különdíjat kapott Mata Dominika, Erős Daniella, Paulovics Bettina és Illés Izabella.

 

 

Szentes, 2011. 07. 19.

 

 

.