Egy meleg hétvége!

Afrikában is hűvösebb volt! :-)

 

 

Eddig nem volt annyira kedves az időjárás a vakációzókhoz, és aki kivette nyári szabadságát, az lehet, hogy végig ázta a pihenésre szánt időt, de most mindent be akar hozni a statisztikában az időjárás.

Szentes központjába 43 fokot mutatott a Dr. Bugyi István Gyógyszertár digitális hőmérője, ami igencsak elvett a kedvét azoknak, akik csak egy kis sétára indultak.

 

 

 

Árnyékban is 37 fok volt, de az tény, hogy a strandolóknak ez kedvezett. Több ezren látogattak ki a strandra, hogy hűsítsék magukat. A strandon a legkedveltebb hely az árnyas fák alja volt, ahová családostul húzódott be mindenki. Egy gyors fürdés, majd újra jöhetett az árnyák. Nagy sikere volt a csúszdának, és érdekes módon senki sem panaszkodott, hogy hideg a medence vize. Mindenkinek jól esett egy kis felüdülés!

 

 

 

 

 

 

 

A Tiszai strandot is sokan felkeresték, csak elég magas most a vízállás. Motorcsónakosok is föl-, s le cikáztak és előkerültek a pecabotok is. A hölgyek viszont a szoli bérletet akarták megfejelni egy kis plusz barnítással, melyhez segítségre volt az UVB sugárzás. Ne fedjük, hogy a napra csak barnulni feküdjünk ki, ne leégni, mert akkor rosszul esik a háton a frottír törülköző!

 

 

 

 

Szentes, 2011. 07. 12.

 

 

.