Luxus ebédet nyerhet!

A megfejtést e-mail-ben kell beküldeni!

 

Eddig is érdemes volt ellátogatni a Szárnyas napok rendezvény honlapjára, most viszont még nyerni is lehet ezzel az érdekes barangolással. A www.szarnyasnapok.hu  oldalon most egy rejtvény megfejtésével luxus ebédet lehet nyerni wellness használattal, a szarvasi 4 csillagos Liget Wellness Hotel jóvoltából!

A rejtvény ITT nézhető meg!

 

Madár is itt lesz a Szárnyas Napokon!

A Hungerit Zrt. támogatásával megvalósuló I. Szentesi Szárnyas Napok Gasztronómiai és Sörfesztivál nagyrendezvény minden hétre tartogat valamilyen meglepetést a jövendőbeli látogatók, vendégek számára.

Friss hír, hogy Erdei „Madár” Zsolt is jelen lesz az I. Szentesi Szárnyas Napokon! Magyarország talán legnépszerűbb és legeredményesebb profi sportolója (Amatőr Európa és Világbajnok, WBC és WBO Profi Ökölvívó Világbajnok) az augusztus 20.-i, vagy 21.-i napon fog érkezni szentesre. Az időpont egy-két héten belül realizálódni fog. Madár számára mind a két nap tartogat számára kedves programot, hiszen életének két nagy szenvedélye kerül ezeken a napokon megrendezésre.

20-án egy rendkívül nagyszabású, és bizonyos tekintetben különleges horgászverseny kerül lebonyolításra, a Szárnyas Napok rendezvény keretein belül, amely egy időben több helyszínen fog zajlani. A több helyszín közül az egyik legérdekesebbnek a Kurca ez eddig kevésbé használt szakasza ígérkezik, amely versenyszakasz az Eszperantó hídtól, a korház hídig fog tartani. Nem mellékesen erre a horgászversenyre legalább 200 indulót vár a Szentesi Gerecz Elemér Horgász Egyesület! A verseny különlegességei közé tartozik, hogy a kifogott halakat mérés után visszaengedik a Kurcába, de ez biztosan nem lesz Madár ellenére, hiszen igazi sporthorgászként Ő mindég visszaengedi a kifogott zsákmányt. A horgászverseny végeztével megválasztásra kerül Szentes Legjobb Horgásza is!

 

Erdei Zsolt horgászat közben 21-én, vasárnap pedig szintén egy nem mindennapi esemény kerül lebonyolításra a rendezvény keretein belül. A „Vasárnapi Kakaskodás” elnevezésű betétprogramban profi kick – boksz és profi ökölvívó mérkőzések kerülnek majd lebonyolításra. A „kakaskodók” a mérkőzések után megkóstolhatják majd a méltán híres Hungerit termékek közül, a kakasból készült szentesi kakaspaprikást.

Mind a horgászverseny, mind a boksz gála ingyenesen lesz látogatható a Szárnyas Napokon!

 

Szintén érdekesség lesz, hogy a rendezvényen bemutatásra kerül a gasztronómiai sátorban a világbajnokunk által forgalmazott különleges minőségű Arabella Ásványvíz is.

A rendezvény tovább szárnyal, és a szervezők ígérete szerint újabb nagyszerű hírekkel szolgálnak majd a rendezvényt illetőleg. A rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információt megtalálják a www.szarnyasnapok.hu  portálon.

 

A rendezvény kiemelt támogatói: a HUNGERIT ZRT, és az AGRÁRMARKETING CENTRUM.

Szentes, 2011. 07. 21.

 

 

.