Seres András magyar bajnok

 

 

Tégla Ferenc tanítványa a Maximus Közhasznú SE atlétája országos bajnokságot nyert a férfi utánpótlás diszkoszvetésben. A Nyíregyházán megrendezésre került Ifjúsági és Utánpótlás Országos Bajnokságon Seres András /2kg/ 57méter 40 cm-es eredményével – több mint tíz méterrel túldobva a második helyezett versenyzőt - Szentesre hozta a bajnoki arany érmet.

A július első felében Ostraván megrendezésre kerülő utánpótlás európa bajnokságon dobogós reményekkel indulhat. Mint edzője Tégla Ferenc elmondta nagyon örül, hogy tanítványa győzött, azonban még hátravan a magyar felnőtt bajnokság, ahol mint az idei ranglista ötödik legjobb eredményét magáénak tudó Seres akár dobogós is lehet.

A soron következő válogatott versenyek is fontosak ezért egy tíz napos edzőtáborozást terveznek Szentesen ahol a felkészülés zavartalansága biztosított. Az ifi lányok versenyében a náluk idősebbekkel versenyző Csordás Cintia hetedik és Papp Anita kilencedik helyezést szerzett a női diszkoszvetésben. A díjakat Tégla Ferenc távollétében Benkő Márta edző adta át.

Szentes, 2011. 06. 28.

 

 

.