Nagy Vagy!? ...

avagy nagyok akartunk lenni!

 

 

 

Május 8-án a Klauzál Gábor Általános Iskola csapata második alkalommal utazott Budapestre, hogy a TV2 vasárnap délelőtti műsorában összemérje erejét az ország többi iskolájával.

 

 

 

Az elődöntőt egy hónappal ezelőtt izgalmas vetélkedésben megnyerte a csapat, ezért nagy várakozás előzte meg az újabb megmérettetést. Az nyilvánvaló volt, hogy egy újonc csapattól már a középdöntőbe jutás is nagy eredmény, így a várakozásoknak megfelelően a középdöntőben elért 4. helyezés igazán jó teljesítmény.

 

 

 

A felkészítők és a tanulók is várják a következő lehetőséget, hiszen már pontosan tudják azt is, mi vár rájuk legközelebb, ez pedig a siker egyik kulcsa.

 

A vetélkedő képei ITT tekinthetők meg!

 

 

 

Utólag már könnyű okosnak lenni, hogy mit kellett volna csinálni, de tény, hogy nehezen indultunk. A vizes feladatoknál elég volt egy kis malőr, hogy az elsőkből gyorsan az utolsók közé kerüljünk. A feladatok kivitelezését a szentesi csapat végezte a legprecízebben, de a gyorsaság többet ért, mint a kitűzött cél.

 

 

 

A Klauzálosok a középmezőnyben voltak a vizes feladatok után, de a sportcsarnokos feladatoknál szinte sziporkáztak Katus Attila vezetésével. Ott az utolsó feladat a dupla pontjával igen sokat ért, amikor is rekeszekből kellett tornyot építeni és arra felmászni. Az iskolának nem sikerült Borsodi rekeszeket szerezni, hogy gyakoroljanak, így gyorsan kibillentek nem csak az egyensúlyból, hanem a versenyből is.

 

 

 

Az iskola köszönettel tartozik a HUNGERIT-nek, személyesen Magyar József úrnak, aki segítette a csapat és a kísérők utaztatását, ahogyan mondani szokás, nélküle nem jöhetett volna létre ez a kiváló eredmény, mely segítette a város hírnevének öregbítését is az egész országban.

 

 

Szentes, 2011. 06. 05.

 

 

.