Szentes EXPO

Kakas füle farka egy kondérban

 

 

 

A sportcsarnokban és környékén mintegy 70 kiállító várta az érdeklődőket péntektől vasárnapig a 19. Szentes Expón. A megnyitóünnepségen Szirbik Imre polgármester elmondta, hogy a kiállítás és vásár keresztmetszetet nyújt a város gazdaságáról.

Károlyi László, a Legrand Zrt. vezérigazgatója kijelentette, hogy ilyen alkalommal a cégek egymásra találhatnak, ami további sikereket eredményezhet.

Az expón készült képek ITT tekinthetők meg!

 

 

 

A nyitónapon a város vásár díját a Legrand Zrt., a megyei kereskedelmi és iparkamara díját a HK Ceram, a Rádió Szentes díját a Pataki Team, a Media-Start Kft. vásárdíját az Élene Couture Hölgyszalon, a Príma Reklám- és Rendezvényszervező Iroda által felajánlott vásárdíjat pedig a Héjja Testvérek Kft. kapta

 

 

 

Nagy érdeklődés övezte a szombat délutáni kakaspörköltfőző versenyt, ahol az 53 csapatból – 47 csapat adta le nevezését Kovács Lázár séfnek, aki egyben a zsűri elnöke is volt.

Vasárnap délután pedig több mint hatvan tonnát, két egymás mögé kötött, térkővel megrakott pótkocsis kamiont mozdított meg Sinka Zsolt erőemelő világbajnok.

 

 

A kakaspörkölt főzőversenyen készült képek ITT tekinthetők meg!

Szentes, 2011. 05. 29.

 

 

.