Már csak 3 hét

A Hétpróbások ifjúsági kalandvetélkedőig!

 

 

Az elmúlt héten megtartották az A Hétpróbások ifjúsági kalandvetélkedő sajtótájékoztatóját. A sajtótájékoztatón egy kivételével az összes csapat megjelent. A hiányzó Sághy is pótolta mulasztást a rákövetkező napon.

 

 

 

A kalandvetélkedő fő érdekessége, hogy az idei meghívott város Csongrád lesz, és onnan is kettő középiskola, a Sághy és a Batsányi János Gimnáziumok.

 

 

 

Összesen 7 középiskolai csapat (Sághy, BJG, KÖZGÉ, MEZGÉ, HMG, Zsoldos, Pollák), fog küzdeni, a csapatokban 7-7 fővel. A végső eredményt a 7 versenyszám összeredménye fogja eldönteni. A rendezvény május 27-29.-i napokon kerül lebonyolításra, és már az indulásnál is pontokat gyűjthetnek majd a csapatok. Mint minden évben, úgy most is külön-külön érkeznek a játékmesterek (Bertók Róbert és Bocskay István) a csapatokért, és ott a búcsúztató diáktársak és tanárok létszáma alapján pontokat gyűjthetnek a csapatok.

 

 

 

Az idei év „kincsét” szokás szerint egyelőre titok fedi, annyit a játékmesterek viszont elárultak, hogy a CIB bankban őrzik hét lakat alatt. Ezt az értékes díjat a legjobb csapat nyeri, amelynek büszke gazdája lesz a győztes csapat iskolája. Az első csapat tagjai viszont kapnak egy-egy Polár órát ajándékba, amellyel folyamatosan fejleszthetik állóképességüket és ellenőrizhetik egészségi állapotukat.

A legjobb szentesi csapat pedig egy értékes sportfelszerelési csomagot vihet haza az iskolájának.

 

 

 

A kalandvetélkedővel kapcsolatos információk folyamatosan kerülnek fel az esemény honlapjára (www.szentesinfo.hu/aharc).

A rendezvény mellékprogramjaként, a szentesi és csongrádi sportklubok és egyesületek is bevonásra kerülnek, amelyeknél májustól szeptemberig az újonnan jelentkezők ingyen próbálhatják ki a különféle sportágakat. A klubok névsora folyamatosan kerül fel az említett oldalra.

 

 

 

A sort és a kalandok kiemelt támogatója a SZENTES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT, a METALCOM ZRT., a FIT EXPORT KFT. CIB bank, és a CIVIL TELEVÍZIÓ.

A rendezvény partnerei a Mozaik, Szentesi Élet, a Városi Visszhang, a Rádió Szentes, a Szent Jupát SE, a Szentesi Üdülőközpont, a Délvilág és a Szuperinfó.

Szentes, 2011. 05. 03.

 

 

.