Gyermeknap a Damjanich óvodában

 

 

 

Gyermeknapi rendezvényre várták nem csak a körzet óvodásait a Damjanich utcai óvodába 2011. május 14-én szombaton. Ragyogó időjárásról gondoskodtak a szervezők, így minden adott volt egy hatalmas BULIRA!

 

 

 

A gyermekek nem csak az udvari játékokat használhatták, hanem kipróbálhatták a fal-, vagy kötélmászást is. Rengeteg gyümölcs fogyott a tűző napsütésben és nem feledkezhetünk meg a kenyérlángosról sem, melyet lekvárosan vagy éppen tejfölösen ettek a gyermekek.

 

 

 

Az utcán aszfaltrajzok díszítették az óvoda előtt lévő útszakaszt, amit a vállalkozó kedvű gyerkőcök festettek. A megannyi program között TRIÁL-SHOW-is volt, amit már a nagyobbak csodáltak és össze-össze súgva "én is megfogom ezt majd csinálni, ha nagy leszek" - értékelték. Fantasztikus volt és szinte a gravitációt meghazudtolva másztak fel két keréken a bemutatót tartó legények az egymásra rakott raklapokra.

A rendezvényen készült képek ITT tekinthetők meg!

 

 

 

Azt nem is kell mondanunk, hogy számtalan kézműves állomás volt az óvoda udvarán, majd a "csendet" a Kalungu ütőeggyüttes zavarta meg! Afrikai dallamokra mindenkinek dobbant a lába, melyet a Tücsök Együttes koncertje követett.

 

 

 

Kertvárosi Óvoda Damjanich utcai Óvodájában 2011. május 14-én megrendezésre került
gyermeknapi rendezvény támogatói:

„Az egyenlő esélyért Szentesen” TÁMOP-3.3.2-08/2-2008-0038 jelű projekt „Nyitott óvodai programok a Kertvárosi Óvodában”, MetalCom Zrt., Városi Pedagógusok Szakszervezete, Szentesi SÉF Kft., VITAMIN PATIKA, Központi Gyermekélelmezési Konyha, ÉLETJEL Közhasznú Kulturális és Sportegyesület, Szarvasi Húsbolt és Csemege Áruház, REÁL Jókai utcai ABC,
TRIÁL-SHOW, FRANCIA PÉKSÉG, KALUNGU Ütőegyüttes, Szülők

Szentes, 2011. 05. 31.

 

 

.