Szentesi hölgy is küzd Alekoszért

Szerelem a legfölsőbb szinteken

 

 

 

Az RTL Klub új párkereső műsort indít VV Alekosz számára, melynek címe: Szerelem a legfölső szinteken. Természetesen a műsor ötlete VV Olivér fejéből pattant ki, aki egyébként az Alekosz Mozgalom vezéregyénisége. Az egykori exvillalakó szeretné, ha már barátja megismerkedne egy rendes hölggyel és végre boldog párkapcsolatban élne. A jelentkezők kora nem számít.

Aki nem nézte az RTL KLUB Való Világ című reality show-ját, annak érthetetlen, hogy ki is az az Alekosz. Azoknak el kell árulni, hogy most már mint milliomos keres magának párt egy fiatalember.

 

 

 

Rubint Kristóf, a Való Világ kreatív szerkesztője azt nyilatkozta, hogy műsoruk a Valóvilág és a Benkő-show ötvözete lesz.

Az Alekosz szívét elhódítani kívánó hölgyek között ott volt egy szentesi hölgy is, aki imádja a görög "félistent". Gyovai Éva a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola tanulója is jelentkezett a "játékra", hogy hátha felfigyel a szőke démonra VV Alekosz. A játék izgalmasan indult, mert Alekosz még nem is sejtette, hogy az RTL egy új műsorának a főszereplője lesz, így kérdéses volt, hogy elvállalja-e a párkereső műsort.

Miután megnyerte a Való Világ döntőjét, barátja mondta el neki, hogy mire is készül. A görög fiatalember ironikusan csak annyit kérdezett, hogy pálinka lesz-e, és annyi amennyit csak akar? Jött is a válasz, hogy "természetesen", akkor jöhetnek a hölgyek is. És elindult a "Szerelem a legfölsőbb szinteken" című párkereső műsor, melynek helyszíne a Való Villa, ahova Évi és további 15 lány be is költözött.

Szurkolhatunk neki minden nap 19.05 órakor az RTL Klub tv csatornán.

 

 

Szentes, 2011. 05. 09.

 

 

.