6 NAP UTÁN KIESTEM, DE EZZEL
MINDENT MEGNYERTEM !

 

 

 

Gyovai Évit kérdeztük az elmúlt hetek legfontosabb hat napjáról:

- Nagyon  örülök hogy  beválogattak  ebbe a  műsorba (Szerelem a legfölsőbb szinteken - Alekosz párt keres), mert itt meg tudtam mutatni ország világnak becsületességemet, és tisztességemet. Nem utolsó sorban szerettem volna Alekosszal személyesen megismerkedni. A villában nagyon jól éreztem magamat, nagyon igényes és szép környezetben laktunk. 6 nap nem volt  elég  ahhoz, hogy közelebbről  megismerjem Alekoszt, szerintem ennyi idő alatt nem lehet valakit megszeretni, mint ahogy a lányok többsége állította.

Én semmiképpen sem udvarolnék egy férfinak, azt szeretem ha nekem udvarolnak.

 

 

 

Ezért meg is értem Alekosz döntését hogy engem küldött haza. Ő egy nagyon udvarias talpra esett  fiatalember, örülök  hogy őt és  Olivért is megismerhettem. Nem bántam meg, hogy be mentem, hiszen egy  nagyon izgalmas világot ismerhettem meg. Ennyi pont elég is volt, mert a továbbiakban, úgy érzem nem tudtam volna azt vállalni amit a többi lány.

Amikor kijöttem a villából nagyon boldog voltam, mert nagyon sokan gratuláltak nekem, hogy csak miattam nézték a műsort, és  sok munka ajánlatot, felkérést is kaptam. Mindezeket megköszöntem, de egyenlőre nem élek a lehetőséggel, hiszen nekem első az érettségi !

Szentes, 2011. 05. 19.

 

 

.