Szentes is bemutatkozott az Utazás Kiállításon

 

 

 

Mintegy 60.000-en keresték fel a vasárnap befejeződött Utazás kiállítást.  A 34. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon és vásáron Szentes az A pavilon 213/A standján főkiállítóként és teljesen új, vidám, fiatalos installációval mutatkozott be, megjelenítve a Grand Hotel Szentes (Petőfi Szálló) látványterveit is.

Az Utazás kiállításon jelentős mértékben képviselte magát a dél-alföldi régió. Szentes mellett Csongrád, Makó, Szeged és Vásárhely városa is új standdal mutatkozott be.

 

 

 

Az ország legnagyobb turisztikai kiállításon szinte kötelezően ott kell lenni, aki a magyar turizmusban részt kíván venni.

Érdekes momentum volt, hogy nagyon sokan érdeklődtek a Petőfiről, annak szolgáltatásairól és egy jó visszacsatolás a szakembereknek, hogy mennyire figyelnek ránk, a Petőfire ezáltal Szentesre.

 

 

 

Két turisztikai kiadvánnyal bővült a Szentest ajánló idegenforgalmi anyagok sora, így elkészült egy éves programnaptár (eseménynaptár), mely a városban ez évben megrendezésre kerülő nagyrendezvényeket ajánlja, de megújult az Üdülőközpont ajánlóanyaga is, mely három nyelven készült el!

 

                    

 Kattintással letölthető!

Szentes, 2011. 03. 06.

 

 

.