Szabványos kukába kéretik a szemetet kitenni

 

 

A Városellátó Intézmény felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a rendszeres heti szemétszállítás során a szemetet kizárólag a megkötött szemétszállítási szerződésben megjelölt méretű SZABVÁNYOS KUKÁBAN helyezze ki.

A Városellátó Intézmény 2011. márciusától kizárólag szabványos kukában kihelyezett hulladékot szállít el.

Amennyiben valamely ingatlan szabványos kukával nem rendelkezik, a szemétszállítási szerződés alapján azt az első alkalommal díjmentesen biztosítjuk. A kuka díjmentes átvételének feltétele a szemétszállítási díj határidőben történő befizetése

 

 

Alkalmanként a szerződésben szereplő mennyiségnél több, a heti rendszeres szemétszállítás körébe tartozó hulladék keletkezése esetén annak elszállíttatása az Intézményünk ügyfélszolgálati irodájában (Szentes Kossuth tér 6., a Polgármesteri Hivatal udvarában) megvásárolható kék színű, feliratos 110 literes zsákban lehetséges.

Az elszállításra kerülő hulladékmennyiséggel kapcsolatban reklamációt KIZÁRÓLAG szabványos kuka használata esetében fogadunk el.

 

További felvilágosítás kérhető a Városellátó Intézmény 6600 Szentes Kossuth tér 6. sz. alatti ügyfélszolgálatán, a 63/313-343-as, 63/400-179-es telefonszámokon, vagy a varosellato@freemail.hu elektronikus postacímen.

Szentes, 2011. 03. 03.

 

 

.