Bumeráng Szentesen

 Bumeráng Mosolyturné 2011 tavasz!

 

 

 

A tegnapi napon Szentesre érkezett a Bumeráng Mosolyturnéja. Az egyik legnépszerűbb kereskedelmi rádió reggeli műsora Szentes főteréről jelentkezett. Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga processzor most is túllépett minden határon!

 

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Kora reggel kevesen voltak a Kossuth téren felállított üveg (plexi) stúdió előtt, de ahogy telt-múlt az idő egyre többen jöttek ki, hogy élőben is részesei lehessenek a műsornak.

 

 

 

Volt jégtörő játék, keresték a gitár titánt de főleg a közönséget vonták be a játékokba. A téren látványosságként nem csak a stúdió volt, hanem különböző pillanatokban itt-ott egy-egy produkciót is láthattunk. Volt, hogy narancsok és citromok vonultak fel a téren, a Kiss Bálint Református Általános Iskola ugrókötél csoportja is megmutatta magát, melyet nem hagytak szó nélkül a műsorvezetők.

 

 

 

A diákok is aranyosak voltak, mert mindenki igazolást kért az ellenőrzőjébe (persze autógramként), hogy miért nem jelentek meg az első órán. Volt olyan pedagógus, ami érezte, hogy mekkora pillanat lehet ez a rendezvény a gyermekek életében, és elmaradt a dupla irodalom óra.

 

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

A Hungerit Zrt. jóvoltából libamájas szendvics volt a reggelije a stábnak, természetesen Árpádos és Dél-Kertész-es zöldségekkel díszítve. A Legrand pedig kapcsolókkal és egy kaputelefonnal lepte meg a három zavart keltőt.

 

 
















































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2011. 04. 07.

 

 

.