Zsoldos szalagavató

 

 

 

2011. február 4-én rendezte meg a szalagavató ünnepségét a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

 

 

 

A szalagavató ünnepség a diákévek egyik legszebb ünnepe, melyhez hosszú út vezet munkán és tanuláson keresztül. Sokan csak ezen a napon eszmélnek rá, hogy hamarosan vége a diákéveknek. Erre figyelmeztetett Pintér Etelka igazgatónő is beszédében.

 

 

 

Az ünnepségen ezután a végzős hallgatók megkapták szalagjaikat, és elkezdődött a búcsú. Búcsú az iskolától, a diáktársaktól, a tanároktól, mert szinte csak 2 hónap van hátra a tanévből. Fájó ezt így kimondani, mert mire igazi kis csapat kovácsolódott az osztályokból, addigra vége az iskolának. És ezután jön a NAGYBETŰS ÉLET! Ki munkával, ki tanulással folytatja megkezdett pályafutását.

 

 

 

A régen csak 603-as szakmunkásképző, mára már a XXI. század technológiáját oktatja, így az ide járó fiatalok a kor vívmányairól tanulhatnak. Az iskolai fejlesztések közül ki kell emelni új hegesztőműhely adta lehetőségeket, valamint a katonai osztályt és a külföldi szakmai gyakorlatokat. Mára már szerteágazó lehetőségeket biztosít az iskola a szakmákat tanulók számára.

 

 

 

A szalagavató képei ITT tekinthetők meg!

 

 

Szentes, 2011. 02. 08.

 

 

.