5. Esküvő és Baba-mama Kiállítás

 

Az idei, 5. alkalommal megrendezett Esküvő és Baba-mama Kiállítás eddig is méltán híres volt megyei, sőt országos szinten is, hiszen nagy számban érkeztek kiállítók és látogatók az ország különféle területeiről.

Az idei kiállítás minden eddigit felülmúl, mind kiállítói számban, mind a programok tekintetében, és mind a nyeremények értékében!

 

Kinagyítható!

Több mint 40 kiállító lesz jelen a megyéből, sőt megyén kívülről is, akik többek között a következő témakörökben kápráztatják majd el az érdeklődőket: női divat, férfidivat, esküvői ruhák és kiegészítők, alkalmi ruhák, szépségstúdió, fodrászat, műköröm, kozmetika, cukrászat, étterem, esküvői helyszín, parti sátor, fotó, videó, esküvő szervező, dekoratőr, mézeskalács, csoki szökőkút, limuzin, virágbolt, virágkötészet, bébi felszerelés, kismamaruházat, játékbolt, készségfejlesztő játékok, játszóház, magán óvoda, meseterápia, stb.

A programok, mint minden évben, úgy most is színesek és látványosak lesznek. Már a bejáratnál kedveskednek a vendégeknek, hiszen minden felnőtt látogatót egy pohár pezsgővel várnak majd. A kiállításon esküvői szalonok bemutatója, esküvőszervezők, divatbemutatók, vőfélyek, sőt a gyermekek számára BOHÓC ÉS BŰVÉSZ Show-k színesítik majd a programokat! Az előző héten kezdődő Fiatal Feleségek Versenyének a döntője is a kiállításon lesz megrendezve.

A programok reggel 10: 00 órától este 18:00 óráig tartanak majd. És a nyeremények? Nos, sikerült ebben is az országos átlag felé emelkedni, és megdönteni az elmúlt évek eddig sem kis értékű nyereményeinek értékét!

Az esküvő kiállítás mind a két nap estélyén kisorsolásra kerül egy-egy gyertyafényes, pezsgős romantikus vacsora! A szerencsés párok a Liget étteremben, és a Páterház Étteremben fogyaszthatják majd el a különleges vacsorát.

A kedves kiállítók értékes felajánlásai mellett, a fődíj három különleges wellness hétvége! A hódmezővásárhelyi Best Western Ginkgo (4*), a gyopárosi Napsugár Hotel (3*), és a cserkeszőlői Hotel Aqua Spa (4*) hotel fog felejthetetlen és csodálatos hétvégét nyújtani a kisorsoltaknak, aki 3 napon és két éjjen át élvezhetik majd a félpanziós hétvégét! Bár ezek már önmagában is hatalmas nyeremények, még egy-egy plusz ajándék jár a nyerteseknek. Mind a három hétvége mellé jár majd a nyertes pároknak egy-egy nagy értékű wellness és élmény-csúszdapark belépő.

A Ginkgo Hotel nyeremény mellé egy szegedi Napfényfürdő Aquapolis, élménypark és csendes wellness belépő!

A Napsugár Hotel nyereménye mellé egy két napra és két főre szóló gyopárosi Gyógy, Park és Élményfürdő belépő, szauna park belépővel!

A Hotel Aqua Spa hétvégéje mellé pedig két főre belépő a cserkeszőlői Gyógy és Strandfürdőbe!

Összefoglalva, az idei Esküvő és Baba-mama Kiállítást mind a két napja tartalmas programot kínál minden kedves érdeklődőnek, mindezt ingyenes belépéssel.

Szentes, 2011. 02. 08.

 

 

.