Szilver siker hazai parketten

 

2011. december 10-én a Szilver keretein belül került megrendezésre a Felnőtt-Ifjúsági Tíztánc Ranglista,illetve a Junior Standard Ranglista verseny, melyen remek szentesi eredmények születtek!

 

A versenynap délelőtti programjában a művészeti iskolások mérették meg magukat, közel 50 városból érkeztek résztvevők. Az esti versenyeken a párosok a világbajnokságra kvalifikálhatták magukat. Az elmúlt év bajnokai nem indultak, így nem volt kérdés, hogy új neveket ismerhet majd meg a nemzetközi tánctársadalom. A szentesi egyesület évek óta a hazai táncsport élén áll, most sem okoztak csalódást, mert a vezetők reményei bejöttek az egyesület több párosa ért el kiemelkedő eredményt.

 

A Junior mezőnyben 1. helyen Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka végzett,a 4.helyet Borda Ádám - Korom Eszter, az 5.helyet Katona András - Kovács Klára Nikoletta,s végül a 6. helyet Balázs Gergő - Juhász Kitti szerezte meg!

A Felnőtt-Ifjúsági Tíztánc Ranglista verseny élén Hegyes Bertalan János és Kis Violetta végzett, a 2. helyet Budai Attila - Barna Lilla szerezte meg, a 4.helyezést pedig Kósa András - Meszlényi Viktória érte el!








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 





































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2011. 12. 14.
 

 

.