Ingyen esküvő a szerencséseknek! 

 

 

 

2012. februárjában rendezik meg immáron hatodik alkalommal az Esküvő & Baba-mama Kiállítás és Vásárt Szentesen.

 

A 2012. február 11-12. között megrendezett esemény egyik látványossága lehet, hogy egy pár a közönség előtt kelhet egybe. A szervezők várják azok jelentkezését, akik elszánták magukat hogy egybe kelnek és azt a kiállításon meg is tennék. Természetesen számos ajándék várja az ifjú párt, tehát érdemes meggondolni.

 

A kiállítás több mint 400 beépített négyzetméteren fog zajlani, az ország különböző részéről érkező kiállítók részvételével. Az elmúlt évi rendezvényekre több mint 2000 látogató érkezett, és minden évben egyre több városból, nemcsak Csongrád megyéből, hanem az ország különböző pontjáról is jönnek látogatóba, hogy megtekintsék a kiállítást.

 

 

A kiállítás mindkét napján folyamatos, színes programokat biztosítanak a szervezők (Pl.: esküvői ruha bemutatók, divatbemutatók, vőfélybemutató, mixer-show, bűvész, bohóc, virágkötészeti bemutatók, élő esküvő/házasságkötés, koszorúslány bemutató, stb.)

 

Az eddigi kiállítás sorozatban eddig kétszer köttetett házasság a helyszínen, amelyek hatalmas sikert arattak, és amelyekről a megyei lapok külön beszámoltak.

 

Az elmúlt öt évben is számos nagy értékű nyereményt sorsoltak ki a látogatók között, többek között külföldi nyaralást, több wellness hétvégét, különböző ajándék tárgyakat és utalványokat stb., de voltak olyan nyertesek is, akiknek a házasságkötéssel járó teljes kiadását a szervezők fedezték!

A rendezvényre a belépés ingyenes lesz, így is biztosítva a magas részvételi létszámot.

 

Szentes, 2011. 12. 27.
 

.