Hol a kupagyőztes?

 

A hétközi női vízilabda bajnoki fordulón a címben olvasható szöveget (Hol a kupa győztes?) skandálta a szentesi közönség a BVSC női csapatának a ligeti uszodában. Azért, mert a Magyar Kupában éppen a ők arattak győzelmet a lányaink felett, így mi ezt egy "visszavágónak" tekintettük. Sikerült is ez nekünk, de attól még a kupagyőzelem a BVSC-nél marad.

 

 

 

 

 

A Hungerit-UniBauÉpszer Szentesi VK OB I-es női vízilabdacsapata a szerdai bajnokin fölényesen, 13–6-ra verte a kupagyőztes BVSC-t.

 

Hungerit-UniBauÉpszer Szentes–BVSC 13–6 (2–2, 3–3, 4–0, 4–1)

 

Úgy tűnt, hogy a visszavágás nem lesz egyszerű, mert a házigazdák csak az ötödik percben vezettek először (2–1), ezután pedig több mint tíz percet kellett várni, hogy újra szentesi előnyt mutasson az eredményjelző.

A fordulás után „Gyerünk, lányok, hajrá, Szentes!" annyira bejött, szép lassan elhagyták a budapesti csapatot. A harmadik játékrész elején Kövér-Kis gólja jelentette (6–5), majd jött a Miskolczi, Gundl sorminta: előbbi két gólt szerzett, utóbbi két ötméterest hárított, illetve a másodikba belepiszkált, és így került a kapufára a labda. Ezután már csak a Hungerit volt a medencében, a fővárosi vasutasok nemigen tudtak hozzászólni a mérkőzéshez.

Szentes, 2011. 11. 23.
 

.