Betörtek a Mátéffy oviba

Jótékonysági ovis kavalkádon segíthet bárki!

 

2011. november 25-én reggel az óvónők vették észre, hogy ismeretlen látogatók jártak a Mátéffy Ferenc utcai óvodában az éj leple alatt. Mondanunk sem kell, illetéktelenek voltak, akik egy nagy hifi berendezéssel, magnóval és számítógép alkatrészekkel valamint tórórudival teletömött bendővel távoztak. Az óvoda nagy bajba került, mert holnap rendezik meg az óvodai kavalkádot, így az oda vitt eszközök közül is több minden eltűnt.

Itt az idő, és bárki segíthet az óvodán, ha másnap (2011. november 26-án) ellátogat az Ifjúsági Házban tartandó rendezvényre.

A rendőrség több órán keresztül helyszínelt, és ezen a napon az óvodások sem mehettek az óvodájukba. Mondanunk sem kell, hogy ez mennyi kellemetlenséggel járt a szülőknek.

Az elkövetők némi kézpénzzel (melynek tudjuk, hogy nincs szaga) távoztak, de mégis annyi nyomot hagytak, hogy a rendőrség szagot fogott!

 

Aki tud segítsen az óvodának, mely most egy betörés sorozat áldozatává vált. A Szent Anna utcai óvodát már többször meglátogatták, majd a Bocskai jött. Utána a Damó oviban jártak betörők, most a Mátéffy F. utcai következett az elkövetők listáján.

 

Az alábbi rendezvényre bárki ellátogat az a belépő árával támogatja az óvodát.

 

 

 

Szentes, 2011. 11. 25.
 

.