Hol járunk?

 

 

 

Sok-sok pénzt költ Szentes, hogy minél szebb és komfortosabb legyen a város. Az igyekezetet egy-egy hétvégi buli igencsak visszaveti (gondoljunk csak arra vissza, amikor a Kurca partján végigtördelték a facsemetéket)!

 

 

 

A képen látható területek, felületek nemrég lettek felújítva és a mostani állapotukat nem az idő vasfoga okozta! Mi magunk (tisztelet a kivételnek)! A hétvégi dorbézolások után számtalan díszkukát kell visszatenni a helyére. A Fehérház meg csak vonzza a madarakat ezáltal szinte lehetetlen alattuk a járdákat tisztántartani. Régen úgy volt, hogy azt mondták, hogy a galamboknak nem szabad a városba piszkítani, de a mai szabad világban már nincs így.

 

 

 

Íme egy kép, hogy milyen is volt ez a terület, hajdanában és alatta pedig két másik, hogy hogyan néz ki most. Az nem megy, hogy a város beültet egy területet és két hét után újra telepítse azt, mert addigra kitapossák vagy ellopják.

 

Ilyen volt!

Szóval vigyázzunk környezetünkre, óvjuk azt! Az pedig mindennek a netovábbja lenne, ha egy-egy területet akár osztályok takarítanának meg, hogy a fiatalok megtapasztalják, hogy egy-egy díszburkolatba taposott rágót mekkora munka eltakarítani.

 

 

 

Ha egy osztály erőt érez és szól, hogy hol és mikor vállal egy kis közterületi takarítást, nagyon szívesen beszámolunk róla!

Szentes, 2011. 10. 13.

 

 

.