Új elnök a horgászegyesület élén

 

A Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület 2011. január 9-én tartotta tisztújító közgyűlését a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. Szentes legnagyobb taglétszámmal rendelkező egyesületének, ez a terem is szinte kicsinek tűnt, melyre több mint 200-an (232) jöttek el.

 

 

          A kép közepén az új elnök: Kalamusz Endre

 

Az éves közgyűlés pikantériáját az adta, hogy egy újabb öt éves ciklus záródott le, így a mostani közgyűlés tisztújító volt. Nem csak az elnök személyéről döntöttek, hanem a teljes vezetőségről.

 

 

 

A közgyűlés előtt Füsti M. Lajos elnök számolt be az elmúlt egy év munkájáról valamint valamint az elmúlt öt év tevékenységéről. Ezt követően került sor a tisztségviselők megválasztására. Az elnöki posztért két jelentkező indult. Az eddigi elnök Füsti M. Lajos és Kalamusz Endre. Az elnöki beszámoló alatt már lehetett érezni, hogy készül valami meglepetés a közgyűlés végére, és az ki is derült az első szavazásnál.

Füsti M. Lajos eddigi elnök 32 szavazatot kapott, pár tartózkodás mellett a többség Kalamusz Endrét választotta meg a horgász egyesület elnökének.

 

 

 

A megválasztott tisztségviselők:

Elnök: Kalamusz Endre, Alelnök: Kiss Csaba István, Titkár: Mucsi Lajos, Fegyelmi bizottság elnöke: Dr. Kis-Tóth Tihamér, Fegyelmi bizottság elnök helyettes: Dr. Harkai István, Fegyelmi bizottság tagjai: Ballos László, Király József, Balla István, Ocskó Tibor, Gulyás Károly, Gazdasági felelős: Baranyi László Ifjúsági felelős: Halász Szabó Imre, Felügyelő bizottság elnöke: Vas Pál, Felügyelő bizottság tagjai: Gulyás János, Zelei József, Újszászi Richárd, Marsi Tibor, Vezetőségi tagok: Kun József, Rózsa József, Kozák Flórián, Molnár János, Rozgonyi Sándor, Házverő Jácint, Tóth László, Weisz Sándorné, Konc István, Négyesi Ferenc, Sallai Imre, Lengyel István, A megyei szövetségbe delegáltak: Gáspár János, Király József, Berezvai István, Kiss Csaba István

 

 

 

Az alapszabály értelmében a horgászmester és az ellenőri csoport vezetőjével az egyesület elnöke köt munkaszerződést a vezetőség hozzájárulásával.

Szentes, 2011. 01. 10.

 

 

.