Müller Péter "mágiája"

 

 

 

A könyvtár a "TÁMOP-3.4.4./B-08/1-2009-0100 Szentesi tehetséges fiatalokért" pályázat támogatásából hívhatta meg ismeretterjesztő sorozatának neves előadóit: szeptemberben Sas Istvánt, októberben Dr. Tari Annamáriát, decemberben Dr. Domján Lászlót és végül, de nem utolsó sorban, januárban Müller Pétert.

A projekt elsősorban a 35 éven aluli fiatalok értelmiségivé válását kívánta elősegíteni, azonban a könyvtár úgy döntött, hogy lehetőségeihez mérten minél több érdeklődő számára igyekszik biztosítani a rendezvényeken való ingyenes részvételt.
 

 

 

Természetesen a pályázati program és ennek feltételei miatt a rendezvény helyszíne csak a könyvtár épülete lehetett, azonban a projekt megvalósítói igyekeztek maximálisan kihasználni az itt rendelkezésre álló tereket. A legnagyobb várakozás Müller Péter előadását övezte.

 

 

 

 Az érdeklődők nagy száma miatt a szervezők a könyvtár épületének mindhárom szintjén biztosították az előadás követését, kihangosítás, ill. projektoros kivetítés segítségével. Ennek köszönhetően közel háromszázan válhattak Müller Péter "mágiájának" részesévé, ismerhették meg a neves író gondolatait.

Müller Péter a dedikálást követően jelezte, annyira jól érezte magát a szentesi könyvtárban, hogy szívesen tesz eleget egy esetleges újabb szentesi meghívásnak is.
 

 

 

A program sikeres megvalósulásához a szentesi Református Nagytemplom, a Civil Tévé valamint Dr. Papp László Városi Sportcsarnok támogatása is nagyban hozzájárult, segítségüket ezúton is köszönik.

Szentes, 2011. 01. 22.

 

 

.