Fiatal Feleségek Versenye!

 Bővebb infó a versenyről!

 

Hamarosan elindul az ország első olyan vetélkedője, amely kifejezetten a fiatal feleségek, és feleség jelöltek számára összeállított vidám és mókás feladatokból fog összeállni.

A versenyen való indulás szinte semmilyen feltételez nem kötött, a legfőbb kritérium az lesz, hogy az induló hölgyeknek vagánynak, vidámnak és elszántnak kell lenniük. A vetélkedő több helyszínen fog zajlani Szentes területén belül, de minden egyes helyszín ismerős lesz a résztvevők számára attól függetlenül, hogy Szentesiek-e, vagy sem.

 

 

Ezt úgy kell érteni, hogy a helyszínek és feladatok kiválasztása akképp történik, hogy mivel szembesülhet nap-mint nap egy fiatal feleség, háziasszony, vagy éppenséggel egy kismama.

Minden héten egy-egy újabb feladat fel fog kerülni az oldalunkra, így a vidám vetélkedő napjára mindenki tudni fogja, hogy miben kell összemérnie „erejét” a többi indulóval.

A vetélkedő selejtezője egy nap alatt, 2011. február 5-én fog lezajlani több Szentes területén belül több helyszínen.

 

A döntőbe jutott hölgyek számára érdekes információk a következők: 

  • A döntő helyszíne az V. Esküvő és Baba-mama Kiállítás vasárnapi (febr. 13.-i) napja lesz. (Megyeház KKK, Szentes, Kossuth tér 1.)

  • A döntőre minden indulónak el kell hoznia a férjét, férj jelöltjét, vagy jelenlegi párját-partnerét.

  • A döntőbe jutott hölgyek mindegyike értékes ajándékcsomagot kap majd!

  • A  vetélkedő vidám küzdelmeit a CIVIL TV felvételről fogja közvetíteni.

Első információ a várható feladatokról!

Biztosan minden férfi szereti az autóversenyeket. Szeretjük, ahogy dübörögnek a motorok, az autók farolnak a kanyarokban, vagy éppen durva ütközésekkel sokkolják az idegeket.

Nos hasonlónak lehetnek szemtanúi azok akik ellátogatnak majd abba a boltba (helyszínt csak az utolsó héten tesszük közzé), ahol a vetélkedő résztvevői kapnak egy feltuningolt szuper versenyautót.

Na jó, igazából egy-egy (jó állapotban lévő, keveset futott, női tulajdonostól származó:-) bevásárló kocsi lesz a verseny eszköze. Azok a férjek és férj jelöltek, akik a helyszínen szurkolnak majd a szerelmeiknek, és nem rendelkeznek vas idegekkel jobb, ha nem nézik majd a Ben Hur fogathajtó versenyét megszégyenítő versenyfutást.

Míg egy Forma1 versenyzőnek könnyű dolga akad a tekintetben, hogy minden esetben ugyanoda kell kiállnia tankolni, addig a mi „pilótáink” csak akkor érhetnek a célba, ha a kosijukat „teletankolják” az előre listán megadott termékekkel. Sem több, sem kevesebb „üzemanyag”, azaz termék nem kerülhet majd a bevásárlókocsikba, mint amennyi a kapott listán szerepelni fog. A flúgos futamot az nyeri, aki a legelsőként száguld be feltuningolt bevásárlókocsijával a pénztárhoz.

Az indulók a beérkezésének sorrendje szerint kerülnek ki ennek a számnak a helyezései.

Külön pont jár annak a bevásárló királynőnek, aki legpontosabban tippeli meg a kocsiba rakott termékek árát.

Szóval kedves hölgyeim, aki még nem szerelte fel a téli gumit a cipőjére, az még most tegye meg, és kezdje el a bevásárló kocsis rajtolást gyakorolni valamelyik boltban!

 

A jelentkezőket folyamatosan tájékoztatni fogjuk a vetélkedő alakulásairól, és programjáról!

 

Szentes, 2011. 01. 17.

 

 

.