Szentesi győzelem a BVSC ellen

Bodrogi Bau Szentes - BVSC Zugló 9-8 (2-2, 1-1, 3-4, 3-1)

 

 

 

A férfi vízilabda OB I, 12. fordulójának mérkőzésén találkozott a Bodrogi Bau Szentesi VK–BVSC együttesével a ligeti uszodában. A 18 órakor kezdődő mérkőzésre sokan voltak kíváncsiak, mert a szentesi csapatnak ezt  a meccset hoznia kellett.

 

 

 

Zengett a sátor a "Kömény mag" buzdításától, aminek meg is lett az eredménye. Egygólos, 9-8-as győzelmet aratott a Bodrogi Bau Szentes csapata hazai pályán a BVSC ellen.

 

 

 

Szorosan és sok úszással indult a mérkőzés. Helyzet itt, helyzet ott, melyből mind a két csapat csak kettőt-kettőt tudott értékesíteni az első negyedben. Ezek után még több úszás következett! A második negyedben csak két gól született, melyek közül csak az egyiknek örülhettünk.

 

 

 

A félidőben egállal fordultak a csapatok. Az igazi gólzáport a harmadik negyed hozta. Ebben a negyedben hét gól született, csakhogy egy góllal a zuglói csapat "elhúzott"!

Az utolsó negyedben már zengett a sátor. "Hajrá Szentes! Hajrá Szentes!" Volt olyan gól is, melyet szabályszerűen be kellett üvölteni.

 

 

 

Az utolsó egy percet Tóth László edző nem sírja vissza biztos, mert a vége előtt 45 mp-el a zuglói csapat kiegyenlített 8:8! Két szűk támadásra volt már csak idő. Turzai lövését kivédte a BVSC kapusa, de 5 mp-el a vége előtt Éles Vilmos belőtte a Szentes kilencedik gólját.

Még ekkor sem szabad örülni, mert volt már rá példa, hogy az utolsó másodpercben mentettek pontot a csapatunkkal szemben, de szerencsére ez most nem történt meg. Az utolsó másodpercben Hopkins Thomas lövése nem ért célba, így Szentesen maradtak a bajnoki pontok.

Szentes, 2011. 01. 16.

 

 

.