Október 2. - Egy ütős éjszaka lesz

Sztárparádé Szentesen

 

2010. október 2-án kerül megrendezésre a X. Nemzetközi Küzdősport Fesztivál, amely idén az „A VISSZATÉRÉS” elnevezést kapta. Az egész szakma találgatott, hogy ki tér vissza ezen az eseményen, de arra senki nem gondolt, hogy egyszerre három visszatérésről is szó lesz. Örvendetes hír, hogy Szentesen tér vissza, az annak idején itt is búcsúzó FÉLIX PROMOTION menedzser iroda, amely egyike volt (és remélhetőleg lesz) a legnagyobb európai boksz istállóknak.

 

A Félix Promotion színeiben a második visszatérő SZILI ISTVÁN, aki eddig Svájcban volt menedzselve, és most Szentesen játssza első hazai mérkőzését! Szili Istvánról, aki nem mellesleg Szentesen készül egy hónapig a mérkőzésére, még később írni fogunk. A harmadik visszatérő a legnagyobb meglepetés, aki nem más, mint az egykori Profi Világbajnok KÓTAI MIHÁLY, aki már el is látogatott Szentesre, hogy megnézze hol fog boxolni.

 

 

Kótai Mihály Szentesen

Kótainak egykori csapattársa, Bertók Róbert mutatta be a várost, ami nagyon tetszett Misinek, és kifejezte, hogy alig várja a küzdelmet. Kótai a szokásos jó kedvében fedezte fel a várost, és közben nagy örömmel adta az autogramokat az őt meglepő gyerekeknek. A mérkőzést a Sport1 fogja felvételről közvetíteni. Több sztársportolót és ismert személyiséget is várnak a szervezők, többek között Kovács „Ko-Ko” Istvánt, Erdei Zsoltot, Dzsuzsák Balázst, Babos Tímeát, Svábi Andrást, Vujity Tvrtkot, stb.

 

Nagyszerű hír, hogy a Szentesi Bor és Pálinka Ünnepen rendkívüli kedvezménnyel lehet majd jegyeket vásárolni 3 napon keresztül, a várhatóan remek programra!

Szentes, 2010. 09. 14.

 

 

.