A szerethető reklám

 

 

 

A TÁMOP-3.4.4./B-08/1-2009-0100 „Országos Tehetségsegítő Hálózat kialakítása Magyar Géniusz Integrált Tehetségsegítő Program. Szentesi tehetséges fiatalokért” keretében 2010. szeptember 15-én Sas István, a legismertebb és legtermékenyebb magyar reklámszakember, reklámpszichológus volt a szentesi könyvtár vendége. Az előadó számos nemzetközi reklámszakmai díjat nyert – köztük az Arany Oroszlán-díjat is Cannes-ban.

 

 

 

Előadásában elsősorban a reklám napjainkban végbemenő változásait mutatta meg, arra kereste a választ, hogy a kreatív szakemberek szerint milyen lesz a jövő reklámja. Ehhez kapcsolódóan kiemelte az internet jelentőségét és bemutatott néhány – néhány éve még elfogadhatatlannak tartott, azonban a nemzetközi szemléken az elmúlt években mégis nagy sikert arató – reklámfilmet is.

 

 

 

A sorozat következő részeként 2010. október elsején 18 órától, a televízióból is jól ismert Dr. Tari Annamária lesz a vendégünk, aki Az Y-generáció címmel tart előadást. Az Y-generáció tagjai a mai huszonévesek és fiatal harmincasok. Világukban mélyen megváltoztak az érintkezési szokások. Kénytelenek megteremteni azt az illúziót, ami a csoporthoz tartozást és a közösségi élményt adja. Ezt pedig sokszor az interneten találják meg: közösségi portálokon, blogokon, hálózatszervezésen alapuló játékokban. Nincs könnyű dolguk…

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Nagy Enikő projektmenedzser

Szentes, 2010. 09. 20.

 

 

.