Gulyásleves lett a marhapörköltből

Legrand Családi és Sportnap

 

 

 

2010. július 3-án rendezte meg a Legrand Zrt. sportegyesülete a cég családi és sportnapját. Ezen a napon gyönyörű napsütésben indult a program a Kurca városi szakaszán, ahol a horgászok lógathatták be a kukacaikat a nagy fogás reményében a vízbe. Ki-ki mekkora szerencsével járt, az nem csak a véletlen és a szerencse műve volt, de ebben a melegben nem nagyon kaptak a halak.

 

 

 

Míg a horgászok várták a kapást a cég sportpályáján elkezdődött a kispályás labdarúgó verseny. A hőségben többször fel kellett locsolni a pályát, hogy a salak a helyén maradjon, és elviselhető legyen a hőség. Ekkor még senki sem gondolta, hogy ezt nemsokára az időjárás megoldja és inkább vízifocit lehet majd játszani a pályán minthogy rendes focit.

 

 

 

A délelőtt sportprogramjai után délután a családi rendezvények jöttek egymás után. A családi kerékpártúra egyben bemelegítés is volt a szeptember 22-én megrendezendő nagy Legrand kerékpározásra. Igaz addig még sok idő volt, de egy lelkes kis csapat került egyet a városban.

 

 

 

Délután 3 órakor elkezdődött a főzés, amely nem volt verseny, de jó alkalmat adott baráti beszélgetésekre. Nem volt kikötve, hogy mit kell főzni, csak az, hogy este 6 órára el kell készülni vele. Igen ám, de ekkor jött az, amire senki sem számított.

 

 

 

Égszakadás és földindulás kergette szilárd fedél alá a társaságot. Repültek a sátrak, borultak a kondérok, és a hirtelen lehullott több mm eső miatt több marhapörkölt gulyáslevessé hígult. A társaság nem rémült meg ezen, mert egy kis sóval és csipedettel lehet javítani az ételeken, csak mindenki izgult a saját otthona miatt.

 

 

 

Miután elmúlt a nagy vihar okozta stressz a köménymag, azaz a kemény mag új fokozatba kapcsolt a szórakozásban. A meghirdetett kötélhúzóverseny lett a nap fő attrakciója. Csúsztak másztak, foggal és körömmel kapaszkodtak az utolsó fűszálba is a csapatok, hogy nyerjenek.

 

 

 

Érdekes, hogy az a csapat nyert, ahol mindenki mezítláb veselkedett neki a feladatnak, a cipősök, meg csak úgy csúszkáltak.

Mindent egybe véve jó hangulat volt a vihar ellenére, és megtudtuk, hogy jövőre kétnapos rendezvénnyel tisztelegnek a gyár fennállásának 50. évfordulója előtt.

 

 

 

A rendezvényen készült képek ITT tekinthetők meg!

Szentes, 2010. 07. 11.

 

 

.