Csík zenekar koncertje

 

 

 

2010. június 22-én a Csík Zenekar koncertjével ért véget a Zene-Világ-Zene koncertsorozat a 2009/2010-es évada. A koncert helyszíne a Református Nagytemplom lett, mert az időjárás nem engedte, hogy a Megyeháza hangulatos udvarán kerüljön megrendezésre a különleges népzenei élményt nyújtó koncert.

 

 

 

A Magyarországon immár 22 éve működő Csík Zenekar elsősorban a magyar népzene hiteles tolmácsolója. Az utóbbi néhány évben olyan zenei utat választottak, amely lehetőséget ad arra, hogy minél több embernek adjon a népzene váratlan, de kellemes élményt. Bátran mondhatjuk, hogy a népzene és a könnyű műfajok eddig soha nem alkalmazott, igazán érdekes és sikeres ötvözését egy új műfaj megteremtésével hozta létre.

 

Az új művészeti évadban is szórakozhatunk a zenei különlegességeket felsorakoztató koncertsorozaton, így 2010. szeptember 10-én 19.00 óra kezdettel kerül megrendezésre a ZENE-VILÁG-ZENE program keretében az  Inner Spring Trio - Europa World/Jazz Est, melynek sztárvendége Lantos Zoltán (hegedű) lesz a Lajtha László AMI és Hangversenyközpontban.

Szentes, 2010. 07. 11.

 

 

.