Újabb szponzor a nők mellett

 

 

 

Új támogatóval bővült a Hungerit-MetalCom Szentesi VK női vízilabda csapatának szponzori köre. A Generali Providencia a következő szezonban milliós nagyságrendű összeggel segíti a minél jobb eredmények eléréséhez a felnőtt együttest.

Gyapai Esztertől, a Generali Providencia marketing szakértőjétől megtudtuk, a biztosító fantáziát lát abban, hogy hosszú távon támogassák a sportot, az egészséges életmódot. Mivel a vízilabda hazánkban a legnépszerűbb sportágak egyike, ezért gondolták úgy, hogy a kevésbé reflektorfényben lévő női vízilabda mellett teszik le a voksukat. Szeretnének ezen a módon is hozzájárulni ahhoz, hogy még ismertebb legyen a sportág a nagyközönség előtt, annak pedig kifejezetten örülnének, ha a szentesi női vízilabda nem csak ismert, de egyben sikeres és eredményes is lenne. Döntésük előtt számos klub szereplését kísérték figyelemmel, majd miután a Hungerit vezetése figyelmükbe ajánlotta az itteni női együttest, a Hungerit-MetalCom támogatása mellett döntöttek. Egyelőre egy esztendőre szóló megállapodást írtak alá, de a hosszú távú szponzorációtól sem zárkózik el a Generali. Konkrét helyezés elérését nem kötötték ki a támogatásért cserébe, de nyilvánvalóan azt szeretnék, ha minél eredményesebben szerepelne a klub itthon és a nemzetközi porondon egyaránt.

 

 

 

Molnár Zoltán, a Hungerit Zrt. műszaki igazgatója, aki a Szentesi Vízilabda Klub alelnöke is egyben, elmondta, hogy örömmel vették a Generali szponzori szándékait. A Hungerit Zrt. továbbra is a felnőtt női vízilabda csapat támogatója marad, hiszen hasonlóan a Generalihoz - ők is hosszú távon gondolkoznak a támogatást illetve a csapat építését illetően.

Szentes, 2010. 06. 17.

 

 

.