Polláké a kupa

Kenuverseny az iskolák között

 

 

 

2010. június 3-án rendezték meg Szentes kurcai szakaszán az Amatőr Középiskolai Kenuversenyt. A verseny négyszemélyes indiánkenukkal négy kategóriában folyt: diák fiú, diák lány, tanárok, tanárnők.

A diákok között a legidősebb induló 12. évfolyamos lehetett és fiú kategóriában leány, férfi tanár kategóriában tanárnő indulhatott, de fordítva nem. Természetesen tanárok csak tanár, diákok csak diákversenyen indulhattak.

A szerezők szerencsések voltak, mert a verseny előtti napokban folyamatosan esett az eső, és a verseny kezdetére abbahagyta.

 

A legnagyobb verseny természetesen a férfi kategóriákban alakult ki. A tanári csapatok között az elmúlt esztendőben is volt borulás, és a diákok kíváncsisággal néztek a futam elé. Nem is tévedtek! A csongrádi férfi tanároknak sikerült úgy elsüllyeszteni a kenut, hogy közelükben sem volt senki!

 

A verseny első helyezése az a vándorkupa volt melyet ebben az évben a Pollák csapat tudhat magának, mert a fiú diákok másodikak lettek, a lányok harmadikok, a tanárok nyertek és tanárnők második helye által az összesítésben a legtöbb pontot szerezték.

 

 

A verseny képgalériája ITT tekinthető meg!

 

 

Szentes, 2010. 06. 21.

 

 

.