5 méter 10 cm az új "autótalicska" rekord

 

 

 

Sinka Zsolt immáron a negyedik rekordjának feszült neki Szentesen a Szent Miklós téren. A tizenöt Guinness Rekord felállításáért küzdő fiatalember most mint egy talicska úgy tolt arrébb egy Peugeot 207-es személyautót sokak szeme láttára.

A rendezvényt és erőpróbát Szűcs Lajos alpolgármester nyitotta meg, aki elmondta, hogy eddig is fantasztikus eredmény az amit elért Zsolt, de a nagyobb része még mindig hátra van ennek a rekordsorozatnak. Ezért is fontos, hogy minél inkább szurkoljuk a rekorddöntések során, mert ez egy láthatatlan, de annál nagyobb erőt ad Zsoltnak.

 

 

 

 

 

A 207-es "kis"autó hátuljára két rúd lett erősítve, melynek megemelése után tolni kezdte Zsolt az autót. Ez a rekordkísérlet nagyon összetett koncentrációt igényelt, mert nem csak emelni hanem tolni kellett a több mint 1 tonna súlyt.

 

 

 

 

 

Zsolt apró léptekkel szinte araszolt előre, miközben egyre többen buzdították látva mérhetetlen erőfeszítését. Míg eddig autókat húzott, most egy teljesen más stílusú erőpróbát vívott meg.

 

 

 

 

 

Addig-addig araszolt előre Zsolti míg 5 méter 10 cm-rel arrébb nem tolta a Peugeot 207-est. Hatalmas siker, hatalmas erő és hatalmas akarat - ezekkel a szavakkal foglalta össze egy néző az Guinness rekord felállítását.

 

 

Szentes, 2010. 06. 30.

 

 

 

.