Zsolti rekord hegyeket akar felállítani

Infó a legújabb Guinness-rekord felállításról!

 

 

 

2010. május 1. egy olyan Guinness rekordkísérlet sorozatnak a kezdetének számít, amit ha Sinka Zsolt véghezvisz, automatikusan egy újabb rekordnak a tulajdonosa lesz. Május 1-jén sokan vettek rész az első kísérlet véghezvitelénél, amikor az egykori világbajnok fekve nyomó a majálison két tűzoltókocsit, mintegy 33 tonna összsúlyt húzott el egyedül több mint 15 méteren keresztül a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok előtt megrendezésre került erőpróbán.

 

 

 

A 29 éves fiatalember felkészülése közel három hónapot vett igénybe. Zsolt tavaly a szegvári Big Family tagjaként a Csillag születik című televíziós produkcióban volt látható.

 

 

 

Nem volt egyszerű mert a tűző napon a két tűzoltó autó szinte hozzátapadt az aszfalthoz, és ezt kellett elsőként megmozdítani Zsoltnak. A Big Family-s társak próbálták Zsolt lábát megtámasztani, aminek meg lett az eredménye, megmozdult a két autó és már Zsolt „szaladt” is párja felé. Móni nagyon féltette a harmadik nekirugaszkodáskor Zsoltot, de az akaratereje mindent leküzdött.

 

 

 

Akkor jöjjön egy új hír, melyről eddig semmilyen híradásban nem lehetett hallani, hogy a következő képeken nem véletlen, hogy Zsolt vadiúj személyautók mellett pózol. Ezeknek az autóknak nagy szerepe lesz a következő rekord felállításakor, amit egyenlőre nem áll módunkban elárulni. Június 4-én Szegeden a Szeged Pláza parkolójában minden kiderül, hogy Zsolt megadott időre összetöri, szétveri, eltolja vagy elhúzza, vagy netán megeszi, vagy szétharapja a zsír új autókat. Aki kíváncsi rá, azok megtekinthetik Szegeden Zsolt legújabb attrakcióját.

 

Szentes, 2010. 05. 27.

 

 

.