Termofor kémények felújítására lehet pályázni

 

Szentes Város Önkormányzata (6600 Szentes, Kossuth tér 6.) pályázatot hirdet az Önkormányzati és Területfejlesztési Miniszter „az egycsatornás gyűjtőkémények (termofor kémények), felújításának támogatása” (LFP-2009-LA-7 kódszámú) pályázatához kapcsolódva.

Az önkormányzati pályázati kiírás és mellékletei ezen felhívás megjelenését követő munkanaptól átvehetőek a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Lakáshivatalában (Szentes, Kossuth tér 6. 128-as számú iroda).

 

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a Polgármesteri Hivatal 510-379 telefonszámán.

Az önkormányzati támogatás keretösszege 50 lakás vonatkozásában 3 000 eFt.

Az önkormányzati támogatás vonatkozásában a pályázatot Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály lakáshivatalához kell eljuttatni.

A pályázati anyagok befogadása 2010. május 06. napjáig, illetve a keretösszeg kimerüléséig folyamatos. A keretösszeg kimerülése után beérkező pályázatok elbírálásra nem kerülnek. A határidőt követően beérkezett pályázatok az elbírálásból kizárásra kerülnek.

A pályázatokat benyújtani csak postai úton, ajánlott küldeményként lehetséges. Ha a postabélyegző dátuma határidőn túli, a kérelem elutasításra kerül. A határidő után beérkezett kérelem, elbírálás nélkül visszaküldésre kerül.

Az önkormányzat az önkormányzati támogatásról szóló döntéséről legkésőbb 2010. május 31-ig értesíti a támogatás kérelmezőjét.

A pályázati anyag letölthető a www.szentes.hu honlapról!

Szentes, 2010. 04. 14.

 

 

.