Szerenád 2010

 

 

 

A középiskolai ballagás előtt a végzős osztályok megpróbálnak meglepetésszerűen elbúcsúzni azoktól a tanároktól, akik éveken keresztül tanították őket. Jó ha tisztában vagyunk azzal, hogy mindegy, hogy milyen nagy titokban készülnek az osztályok a tanárok számítanak rájuk.

 

 

 

Hasznos viszont, ha tudjuk a pontos címüket, mert az idén is fordult olyan elő, hogy másik lépcsőház előtt kezdtek bele a nótába. A lépcsőház lakói végighallgatták a diákok igyekezetét, majd közölték velük, hogy annyira szép volt, hogy talán egy lépcsőházzal arrébb és a ház másik oldalán újra énekeljék el tanáruknak.

Volt olyan társaság, akinél többször kilukadt a kocsit húzó ló, de ettől nem idegeskedtek a hajtók, mert számukra ez természetes dolog.

 

 

 

A szerenádon készült képek ITT tekinthető meg!

A legnagyobb ötlettel a Zsoldos 12P osztálya rukkolt elő, mert egy traktorral vitették azt a több mázsa diákot, akik aggregátorral meghajtva húzták a talp alá valót.

Előre felhívjuk a szülők figyelmét, hogy csak óvatosan nézzék a képeket, mert a gyerekeknek a következő napokban a vizsgákra kell koncentrálniuk, majd csak utána beszéljék meg a látottakat.

 

Szentes, 2010. 05. 02.

 

 

.