Megvan a telefonáló!

Nyomravezetői díj visszavonva!

 

 

 

2010. április 2-án, pénteken néhány perccel éjfél előtt érkezett a bejelentés a szentesi tűzoltóságra, hogy bombát helyeztek el a Gold Clubban (volt Bajorban). A rendőrség viszonylag nagy erőkkel vonult ki. Kiürítették az épületet és közel 1 órán keresztül végeztek kutatást. A bejelentés nyilvános telefonfülkéből érkezett.

 

A szentesi rendőrkapitányság munkatársai a szemle után forró nyomos adatgyűjtést végeztek, ennek köszönhetően a tegnapi napon látókörükbe került egy fiatalember, aki gyanúsítható a közveszéllyel való fenyegetéssel. Elképzeltük mit élhetett át a most már nem annyira beszédes fiatalember:

 

Rendőr: Kérem ismételje utánam a következő mondatot!

- Bombát helyeztem el a Bajorba, he! Vége mindenkinek! Drága vót! Szevasz!

Fiatalember: - Boombáát hellyyeztteemm el a Bajooorba, hee! Vééége mindeeenkinek! (de legfőképp nekem!)

Rendőr: Nagyon hasonlít annak a személynek a hangjához a hangja, aki bombával fenyegetőzött április elején. Adjon magyarázatot a hasonlóságra, de legfőképp árulja már el, hogy azon az este néhány perccel éjfél előtt hol volt?

Fiatalember: - Én nem voltam a Bajorban!

Rendőr: - Akkor hol volt?

Fiatalember: - Telefonfülkében!

 

Szóval a rendőrség elfogta azt a személyt, aki bombariadót idézett elő április elején a Gold Club-ban. A kihallgatás során az elkövető elismerte tettét, és várja megérdemelt büntetését.

Szentes, 2010. 04. 29.

 

 

.