Fél ezren kézilabdáztak a hétvégén

 

 

 

A tavalyi sikeren felbuzdulva, idén is megrendezték a Kiss Bálint Kézilabda Utánpótlás Kupát Szentesen. Az elmúlt esztendőben 15 csapat vett részt a tornán, idén viszont már negyven gárdát vártak a szervezők, többek között Debrecenből, Budapestről, Békésről, Tamásiból és a vajdasági Adáról.

 

 

 

Az április 24-én és 25-én lebonyolított viadalon három korosztály – a 2000-es, az 1999-es és az 1997-es születésű fiúk és lányok – közel 550 sportolója mérkőzött majd egymással. A legkisebbek szivacskézilabdával, a két nagyobb korcsoport játékosai bőr kézilabdával játszották mérkőzéseiket három helyszínen, a Dr. Papp László Sportcsarnokban, a Koszta József és a Klauzál Gábor iskolák tornatermeiben.

 

 

 

A mérkőzések szombaton reggel 8 órától este 6-ig, vasárnap 8­–14 óráig tartottak, az eredményhirdetésre 15 órakor került sor a sportcsarnokban. A rendezvényre a belépés ingyenes volt, a szervezők viszont belépőjegyeket osztottak, amelyek önkéntes összegért beválthatók voltak tombolára. Czesznak Györgytől, a kézilabdatorna szervezőjétől megtudtuk, hogy Szentest két együttes képviselte, egy-egy fiú illetve lány csapatunk szerepelt a szivacskézilabdázók mezőnyében.

 

 

Szentes, 2010. 04. 28.

 

 

.