Edzőmeccs vagy bajnoki?

 

 

 

Az első félidőben nem látszott a két csapat közötti helyezésbeli különbség – a hazaiak a 9., az Aramis a 3. pozíciót foglalta el –, a Szentes remekül tartotta magát, egyenrangú ellenfél volt, sőt az első tíz percben több olyan helyzetet is kihagyott, amelyből gólt lehetett volna elérni.

Érdekes volt az első félidő vége, mert már ekkor elkezdték a "vészkapus" taktikát, ami annyit jelent, hogy a kapus helyett mezőnyjátékos jön be (vagy a kapus is bekapcsolódik a támadásba) így nagyobb sansza van a góllövésnek, mert emberelőnyös helyzet alakul ki.

Sokáig tudtuk is tartani magunkat, de egy hiba és máris jöhetett a 6. szabálytalanság után járó 10 méteres büntető, mellyel vezetést szerzett az Aramis.

 

A második félidőre elfáradt a Szentes, és a vendégek a kapusukat lehozva, végig emberelőnyben játszva könnyedén lőtték a gólokat.

Ez a taktika olyan koncentrációt követelt, hogy inkább edzőmeccsnek látszott kívülről a mérkőzés, mint hogy bajnoki fordulónak. Sajnos nem volt hatásos ellenszerünk, így 2-9-el zárult a vendégek javára.

 

Legrand-MetalCom-Szentes – Aramis 2–9 (0–1)

 

 

Szentes, 2010. 04. 07.

 

 

.