Bennmaradtunk!

Győzelemmel felérő döntetlen!

 

 

 

A férfi futsal NB I 2010. április 19-ei fordulójában lejátszott találkozón a szentesiek elhúztak két góllal, de a szünet előtt szépítettek a veszélyesen kontrázó, fiatalokból álló, sokat futó vendég miskolciak.

 

A fordulás után tetőfokára hágott az izgalom, hol az egyik, hol pedig a másik csapat vezetett. Pár perccel a vége előtt egy bírói hiba miatt (nem adtak meg egy szabálytalanságot, melynek megadásával a szentesiek 10 méteres büntetőt értékesíthettek volna) és ebből szerzett vezetést az ellenfél. Már úgy nézett ki, hogy a borsodiak hagyják el győztesen a pályát, amikor a vége előtt két másodperccel Brinszky kiegyenlített.

 

Az iksz azt jelenti, hogy a két csapat között megmaradt az egy pont különbség a Legrand javára.

Mivel a zárófordulóban a miskolciak a válogatott játékosok sokaságát soraiban tudó éllovas Győrt fogadják, nagy valószínűséggel kijelenthető: a Kurca-partiak nem kényszerülnek osztályozóra, csont nélkül bennmaradtak.

Legrand-MetalCom-Szentes–Borsod Volán 5–5 (2–1)

 

 

 

A futsal NB I alapszakaszának utolsó, 22. fordulójában a Legrand-MetalCom- Szentes Budapesten a Ferencváros vendége volt.

A találkozó elején még volt esélye a fiatalokkal teletűzdelt vednégeknek, sőt a hazaiktól Camin a kiállítás sorsára jutott. Az emberelőnnyel nem élt a Szentes, nem sokkal később pedig egymás után három gólt is kapott, innentől kezdve pedig már nem volt vitás, melyik csapat nyeri a meccset. A Szentes számára ezzel befejeződött a bajnokság, már sem az első nyolc csatájában, sem az osztályozón nem érdekelt.

 

FTC–Legrand-MetalCom-Szentes 17–1 (7–0)

 

Szentes, 2010. 04. 29.

 

 

.