A CUMI VISSZAVÁG

 

 

 

Egy nemrégen megjelent cikkünkre reagálva egy Kft. ügyvezetője jelentkezett nálunk, hogy az abban foglaltakra kíván reagálni. Mi nem írtunk sem nevet, sem címet, sem utcát, sem házszámot, de úgy érezte a cég vezetője, hogy talán rá és cégére illik a tanmese. Íme közreadjuk az ő véleményét és ha más is magára ismerne akkor ő is elmondhatja álláspontját.

 

Fehér Ablak Kft. fizetési morálja

TISZTELT SZENTESI LAKÓK

Alulírott Sipos Péter, a Fehér Ablak Kft. ügyvezető igazgatója az alábbiakban szeretném Önöket tájékoztatni egy, a Szentesi Mozaik internetes fórumon megjelent rágalommal kapcsolatban.

A Fehér Ablak Kft. fennállása óta minden esetben azon volt, hogy az alvállalkozói által elvégezett munkákat maradéktalanul kifizesse. Természetesen ez az „ATYAFI” vállalkozó esetében is így történne, ha hivatkozott vállalkozó a megállapodásnak, illetve az abban vállalt feltételeknek eleget tett volna. Nem a megállapodott és elvégezett munka és annak kifizetése okozza a vitát cégeink között, hanem a jogtalanul, utólagosan megemelt az eredeti megállapodástól eltérő összegű követelés. A Fehér Ablak Kft. a jövőben is eleget fog tenni minden fizetési kötelezettségének. Jelen esetben többször jeleztük a tisztelt vállalkozónak, hogy az eredeti összegről nyújtsa be a számláját, és cégünk azt természetesen ki fogja fizetni. Itt kell azonban megjegyezni, hogy Cégem a jövőben sem fog fizetni olyan munkáért, szolgáltatásért, amit az alvállalkozó egyeztetés nélkül, egyoldalúan módosít, módosított (pl. műszaki tartalom, ár). Kötelezőnek érzek mindent elkövetni az Önök és Cégem érdekében, mely rendezheti fentiekben részletezett vitát, de ennek csak korrekt üzleti magatartás lehet az alapja. Üdvözlettel: Sipos Péter ügyvezető igazgató.

 

Köszönjük a reakciót, és úgy érezzük, hogy így lett teljes a tanmese és teljesen körbe szopogattuk a nagy képzeletbeli cumit, melyből mindenki tanulhat, hogy a jövőben ne kelljen a "bölcs bagolyhoz" fordulni!

  Szentes, 2010. 04. 16.

 

 

 

.