Sinka Zsolt karácsonyi ajándéka

 

 

 

Sinka Zsolt erőemelő rekorder neve sok szentesinek ismerős, mert az elmúlt hónapokban fantasztikus Guinness rekordokat állított fel, melyre az egész ország felfigyelt.

 

Zsolt most nem rekordot akart felállítni a Dr. Bugyi István kórházban, hanem a kórházban gyógyuló gyermekeknek kívánta a betegségükön kívül, felejthetetlenné tenni a közelgő karácsonyi ünnepet.

Zsolt több támogató jóvoltából játékokkal érkezett a kórház gyerekosztályára. A Hazai Hús Kft. jóvoltából a fiúk csomagjaiba építőkockák, a nagyobbaknak "szellemi sporteszköz" (sakk készletet), míg a lányoknak babákhoz kellékek kerültek az ajándékcsomagokba.

 

 

 

Úgy tervezte Zsolt, hogy az ajándékozásra eljön Erdei Zsolt (Madár) ökölvívó is, aki a támogató cég arca is. Sajnos Madár ebben az időpontban egy másik intézménybe vitt ajándékokat, így nem tudott itt lenni az eseményen. A két Zsolt a média válogatott focicsapatában ismerkedett össze.

 

 

 

Zsolt elmondta, hogy idén eddig nyolc rekordot állított fel, és jövőre ezt a számot meg akarja majdnem duplázni. A tv nézők viszont januárban az egyik kereskedelmi tv reggeli műsorában is találkozhatnak a két Zsolttal, akik egészséges ételeket fognak főzni reggelente.

Szentes, 2010. 12. 21.

 

 

.