Óévbúcsúztató koncert 2010

 

 

 

Megtelt a szentesi sportcsarnok 2010. december 30-án este a hagyományos óévbúcsúztató koncertre, ahol az óvodásoktól a nagyszülőkig mindenki jól érezte magát. Köszönhető mindez a városi fúvószenekarnak, a Nagy János dirigálta Bárdos Lajos Vegyes Karnak. A szegvári Magyar házaspár által vezetett Dobbantó néptáncegyüttes és a kecskeméti Hírös Zenekarnak.

 

 

 

Majtényi András konferanszié köszöntötte elsőként a hallgatóságot, majd át is adta Szirbik Imre polgármesternek a szót, aki egy eseményekkel, és fejlődéssel teli évet búcsúztatott, melynek méltó befejezése ez a koncert.

 

 

 

Majtényi András a köszöntő után egy kis kitérővel felkonferálta az első számot, melyet Orosz Márton nagypapája Mihály Béla vezényelt. A karnagy úrnak a koncert előtti napon érkezett meg második unokája, melyet a közönség hatalmas tapssal üdvözölt.

 

 

 

De most térjünk vissza a koncertre, melynek műsor összeállításában a szórakoztatás volt az első szempont – tudtuk meg Mihály Béla karnagytól.

Nehéz visszaadni azt a hangulatot, de mégis megpróbáljuk. Igaz most a képek mellett megtekinthető a koncert teljes videó anyaga a Civil Tv jóvoltából! Az alábbi linkre kattintva megnézhető a város honlapján keresztül hangverseny audiovizuális összefoglalója.

 

 

 

A hangverseny videó anyaga ITT tekinthető meg!

Szentes, 2010. 12. 31.

 

 

.