Mi van a puttonyban?

Cirkuszi előadás előzetes!

 

 

 

A szentesi Sportközpont a korábbi esztendők hagyományainak megfelelően 2010-ben is megrendezi a Magyar Cirkusz és Varieté téli jubileumi gálaműsorát „Mi van a puttonyban…?” címmel a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

 

Az előadás a karácsonyi ünnepek hangulatát idézi, az egyes műsorszámokban bohócok, artisták, állatok és más profi cirkuszművészek varázsolják el a közönséget. Az előadók lehetőséget biztosítanak a vállalkozó kedvűek részére az aktív közreműködésre is, így a gyerekek olykor részévé is válnak a produkciónak, ami bizonyára maradandó élményt nyújt a felfedező kedvűeknek. Az előadás szerkezete elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztályt célozza meg, de valamennyi résztvevő számára élvezetes lehet a műsor megtekintése. A műsor időtartama kb. 2x50 perc, közben szünettel.

 

Az előadás helyszíne a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok 6600 Szentes, Jövendő u.1., ideje 2010. december 9, csütörtök 14.00 óra. Az előadásra a jegyek 800 Ft-ba kerülnek elővételben, 900 Ft-ba a helyszínen.

Szentes, 2010. 12. 06.

 

 

.