Műszakiak bálja 2010

 

 

 

2010. november 26-án került megrendezésre a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred által szervezett Műszaki bál Szentesen.  Közel Mintegy 150 fő vett részt a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében.

 

 

 

A 2010. évben igen sok feladat hárult ismételten az ezredre, mely jelentősen megterhelte a személyi állományt.  Egy sikeres Műszakiak Napja, számos gyakorlat nem csak itthon, hanem nemzetközi szinten való megfelelés, és a vörös iszap katasztrófa sújtotta területen való helytállásban is bizonyítottak. A feladatokat sikeresen megoldották és teljesítették az elvárt követelményeket.

 

 

 

Az egész munka végén jár egy ki kikapcsolódás, melyet az idén sem önzetlenül tesznek. Hagyomány, hogy a bálon befolyt összeget jótékony célra fordítják katonáink.

 

 

 

Az alakulat parancsnokának, Nyers József mérnök ezredesnek a megnyitóját követve a HM Honvéd Együttes művészei adtak elő operett és musical slágereket. A fülbemászó dallamok, a látványos és mozgalmas előadás kellemes, báli hangulatot teremtett a résztvevők körében. 

A bál képei ITT tekinthetők meg!

 

Szentes, 2010. 12. 02.

 

 

.