Karácsonyi parti a Ledó-ban

 

 

 

A téli időszak nem csak az ajándékozás örömét rejti magában, hanem a szülőknek igencsak nagy fejtörést okoz, hogy miként tudják gyermekük mozgásigényét kielégíteni.

 

 

 

Újságunkban beszámoltunk már a Wellness Colosseumban folyó gyermek tornákról, és most a LE-DÓ Játszóház adta gyermekszabadidő eltöltését mutatjuk be.

A karácsonyi ünnepre készülve karácsonyi party-t rendeztek a játszóházban, ahol nem csak játszottak a kicsik, hanem díszeket is készítettek. Persze a játszóház nevében is benne van, hogy itt leginkább játékkal múlathatják az idejüket a gyerkőcök, amit örömmel tesznek. Lehetőség van ugráló várazni, a nagyobbak a falmászást is kipróbálhatják, de a legnagyobb sikere a kalandparknak van.

 

 

 

Szóval ha esik az eső, fúj a szél, gyermeke nincs elfáradva, egy kiadós LE-DÓ-zás után jobban esik az alvás. Mint gyakorló szülő elmondhatom, hogy egy-egy eseménytelen délután után jót tesz a játszóház, mind a gyereknek, mind a szülőnek. Próbálja ki!

(Tipp: ha nincs túl sok ideje akkor egy mini LE-DÓ játszóház van a TESCO-ban is, amíg a szülők vásárolnak, addig a gyermek játékkal töltheti a vásárlás idejét!)

 

 

Szentes, 2010. 12. 27.

 

 

 

.