Jótékonysági kórushangverseny

 

 

 

A Római Katolikus Egyházközség és a Magyar Vöröskereszt területi vezetősége karácsonyi jótékony célú kórushangversenyt rendezett a területünkön élő szociális rászorultak megsegítésére. 2010. december 12-én a Szent Anna-templomban felcsendülő karácsonyi dalok és énekek előtt Karikó-Tóth Tibor alpolgármester köszöntötte a hallgatóságot.

 

 

 

A karácsonyi hangverseny közreműködői: Bárdos Lajos Vegyeskar (vezényel: Nagy János), Petőfi Sándor Általános Iskola Kiskórusa (vezényel: Kiss Rácz Antalné), Petőfi Sándor Általános Iskola Nagykórusa (vezényel: Kiss Rácz Antalné), Szentesi Óvónők Kamarakórusa (vezényel: Kocsis Györgyi), Szent-Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulók és szülők kórusa (a kórust vezeti: Nemes Éva), Szent-Anna templom Szkólája (vezényel: Nagy János), Városi Fúvószenekar (vezényel: Mihály Béla), Kiss Bálint Református Általános Iskola Tanári kórusa (vezényel: Farkas Márta), Andor Csilla - ének, Paulovits Tamás - vers, Mészárosné Surányi Olga és Lakatos Béla zongora.

 

 

 

A belépődíjmentes rendezvényen a közönség adakozásából összegyűlt adományt a szervezők - az Egyházközség és a Vöröskereszt - jutatták el a rászorultaknak.

 

 

 

 

Szentes, 2010. 12. 27.

 

 

.