Szentesen találkoztak
az ISKA szövetség harcosai

 

 

 

2010. december 11-12-én került megrendezésre a II. ISKA Küzdősportok Szövetsége OB.,amelyen 14 egyesület képviseltette magát, közel 100 indulóval. Az induló létszám még magasabb lett volna, de a mostoha időjárási viszonyok (ónos eső és hóvihar) miatt egy pát egyesület nem mert elindulni.

A verseny idén is remek küzdelmeket hozott, az összes kategóriában. Nem véletlenül alakultak ki parázs csaták, hiszen a helyezések egyben helyosztók is voltak a jövő évi EB. indulásokat illetőleg.

Nagyszerű hír, hogy négy szentesi versenyző is remekül szerepelt a küzdelmek során, melyet jövőre is megszervez a Szentesi Kinizsi SZITE.

 

 

 

Eredmények:

Gyerek korosztály: Rácz Roland (light Contact I. hely, Light Kick II. helyezés)

Junior korosztály: Váczi Gergő (Light Contact I. hely, Liht Kick III. hely) Németh László (Light Contact I. hely, Light Kick II. hely)

Felnőtt korosztály: Szilasi-Szalma Adrián (Low-Kick I. hely)

 

 

 

Bertók Róbert, a rendezvény főszervezője ismét felkérést kapott az ISKA Nmezetközi Szövetségtől, egy Európa Bajnokság megszervezésére! A szövetség kifejtette, hogy rendkívül elégedettek voltak a 2007. évi szentesi Európa Bajnokság megszervezésével és lebonyolításával. Amennyiben minden lehetőség megadatik, elképzelhető, hogy szentesen 2012-ben, ismét egy rendkívül nagyszabású esemény kerülhet megrendezésre!

Szentes, 2010. 12. 22.

 

 

 

.